fbpx
Z E N I T H S O L U T I O N S
Logo

Splošni pogoji uporabe in pravilnik zasebnosti

Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje uporabe in pravilnik zasebnosti ter da se z njimi strinjate.
Dobrodošli na spletni strani Zenith Solutions. Z uporabo naše spletne strani (v nadaljevanju "spletna stran") se strinjate s spodaj navedenimi splošnimi pogoji uporabe in pravilnikom zasebnosti. Če se s pogoji ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.

2.1 Dostop in uporaba: Dovoljena vam je uporaba spletne strani za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je uporabljati spletno stran na način, ki bi lahko škodoval Zenith Solutions, drugim uporabnikom ali kršil katerokoli zakonodajo.

2.2 Natančnost informacij: Zenith Solutions si prizadeva za zagotavljanje točnih in ažurnih informacij na spletni strani, vendar ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake ali pomanjkljivosti.

2.3 Intelektualna lastnina: Vsa vsebina na tej spletni strani, vključno z besedili, slikami, logotipi in drugimi gradivi, je last Zenith Solutions ali naših partnerjev in je zaščitena z avtorskimi pravicami. Prepovedano je kopiranje, distribuiranje, ali drugačna uporaba brez izrecnega pisnega dovoljenja.

3.1 Registracija: Nekateri deli spletne strani zahtevajo registracijo uporabniškega računa. Uporabnik je odgovoren za varnost svojih prijavnih podatkov in morebitno škodo, ki bi nastala zaradi nepooblaščene uporabe.

3.2 Odpoved računa: Zenith Solutions si pridržuje pravico, da v primeru kršitve pogojev uporabe ukine ali začasno onemogoči uporabniški račun brez predhodnega obvestila.

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb, ki niso pod nadzorom Zenith Solutions. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino teh spletnih mest ali njihove politike zasebnosti.
Zenith Solutions ni odgovoren za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te, vključno z neposredno ali posredno škodo, izgubo podatkov, ali kakršnokoli drugo škodo.
Zenith Solutions si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te splošne pogoje uporabe. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani, zato vam priporočamo, da redno preverjate pogoje uporabe.

Pravilnik zasebnosti

1.1 Podatki, ki jih zbiramo: Zenith Solutions zbira osebne podatke uporabnikov, kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka in drugi podatki, ki jih uporabniki prostovoljno posredujejo med uporabo spletne strani.

1.2 Piškotki: Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo prometa in prilagoditev vsebine. S klikom na "Strinjam se" soglašate z uporabo piškotkov v skladu z našo politiko piškotkov.

Zenith Solutions uporablja zbrane podatke za namene upravljanja uporabniških računov, izboljšanje storitev, komuniciranje z uporabniki ter obveščanje o novostih in promocijah.

Zenith Solutions se zavezuje k varovanju osebnih podatkov uporabnikov v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Dostop do podatkov je omejen na pooblaščene osebe, podatki pa so zaščiteni z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi.

Zenith Solutions ne bo posredoval osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam brez njihovega izrecnega soglasja, razen v primerih, ki jih zahteva zakonodaja.
Uporabniki imajo pravico do dostopa, popravka, izbrisa ali omejitve obdelave svojih osebnih podatkov. Prav tako lahko kadar koli prekličejo soglasje za obdelavo osebnih podatkov, ki so ga predhodno podali.

Za vsa vprašanja v zvezi s splošnimi pogoji uporabe ali pravilnikom zasebnosti se lahko obrnete na nas prek elektronske pošte na naslov: info@zenithsolutions.si.

Imaš še kakšno vprašanje?

Ekipa Zenith Solutions s srcem in znanjem oblikuje spletna mesta. Naša spletna stran bo vašo dejavnost postavila v svet!

Kontakt

Kuratova ulica 40, 4000 Kranj, Slovenija

© 2024 | Vse pravice pridržane

Email

Začnimo projekt danes!

09 : 00 - 20 : 00

Vsak dan
© 2024 | Vse pravice pridržane Zenith Solutions
Email

Z veseljem bi izvedeli več o vašem projektu.

09 : 00 - 20 : 00

Vsak dan