fbpx
Z E N I T H S O L U T I O N S
Logo

Izdelava spletnih trgovin

Potrebujete izdelavo spletne trgovine, prilagojene vašim specifičnim potrebam? Za nas izdelava spletnih trgovin ni zgolj kompleksen projekt, temveč priložnost za ustvarjanje vrhunskih digitalnih prodajnih platform, ki so optimizirane za uspeh.
Naša ekipa strokovnjakov združuje obsežno znanje in izkušnje s področja načrtovanja, oblikovanja in tehničnega razvoja spletnih trgovin. S pristopom, ki vključuje celovito analizo vaših poslovnih potreb in ciljev, razvijamo rešitve, ki ne samo ustrezajo vašim potrebam, ampak tudi presegajo pričakovanja.

Posvetovanje in Analiza Potreb

Na začetku sodelovanja izvedemo podroben posvet z vami, da razumemo vaše poslovne cilje, specifične zahteve in želje glede funkcionalnosti spletne trgovine. To nam omogoča, da pripravimo natančen načrt in strategijo za vaš projekt.

Oblikovanje

Na podlagi analize pripravimo celovit načrt spletne trgovine, vključno z uporabniškim vmesnikom, navigacijo in oblikovanjem. Ustvarimo prototipe in vizualizacije, ki vam omogočajo vpogled v končni izdelek in prilagoditve pred začetkom razvoja.

Razvoj

Ko potrdite oblikovanje, začnemo z razvojem spletne trgovine. To vključuje postavitev tehnične infrastrukture, integracijo potrebnih funkcionalnosti (kot so nakupovalna košarica, plačilni sistemi, upravljanje zalog) ter optimizacijo za hitro delovanje in varnost.

Vnos Vsebine in Testiranje

Po razvoju naložimo vsebine, kot so izdelki, opisi, slike in druge ključne informacije. Izvedemo obsežno testiranje, da zagotovimo, da vse funkcionalnosti delujejo brez težav in da je uporabniška izkušnja brez napak. To vključuje testiranje na različnih napravah in brskalnikih.

Usposabljanje in Predaja

Ko je spletna trgovina pripravljena, vam nudimo usposabljanje za upravljanje sistema. Naučimo vas, kako posodabljati vsebino, obvladovati naročila in izvesti druge pomembne naloge. Poleg tega vam zagotovimo dokumentacijo in podporo za lažje upravljanje.

Podpora in Vzdrževanje

Po objavi spletne trgovine nudimo redno podporo in vzdrževanje, da zagotovimo, da vaša trgovina vedno deluje brezhibno. To vključuje tehnične popravke, posodobitve, varnostne kopije in pomoč pri morebitnih težavah ali vprašanjih.

Izbira pravega partnerja za izdelavo spletne trgovine je ključna. Zenith Solutions vam zagotavlja strokovnost in izkušnje za vrhunske rezultate.

Sape
Spletne trgovine so ključne za sodobno poslovanje, saj omogočajo nakup in prodajo izdelkov ter storitev preko spleta. Nudijo udobje in dostopnost 24/7, kar omogoča strankam nakupovanje iz udobja lastnega doma, ne glede na čas in kraj. Uspešna spletna trgovina vključuje enostavno navigacijo, varno plačevanje, jasno predstavitev izdelkov ter privlačen dizajn.
Ključnega pomena je tudi učinkovito upravljanje zalog in odzivna podpora strankam. Z dobro zasnovano spletno trgovino lahko povečate doseg vašega podjetja, izboljšate uporabniško izkušnjo in spodbudite rast vašega poslovanja, kar vam omogoča, da se prilagodite hitro spreminjajočemu se trgu.

Pogosta vprašanja

Čas potreben za zagon spletne trgovine je odvisen od kompleksnosti projekta in vaših specifičnih zahtev. Običajno lahko traja od 1 do 3 tednov, vključno z načrtovanjem, oblikovanjem, razvojem in testiranjem. Natančen časovni okvir vam bomo lahko ponudili po začetni analizi vaših potreb.
Stroški izdelave spletne trgovine se razlikujejo glede na obseg dela, funkcionalnosti in dizajn. Cene se lahko gibljejo od nekaj tisoč evrov za preproste trgovine do več deset tisoč evrov za kompleksne rešitve z naprednimi funkcionalnostmi. Pred začetkom projekta vam bomo pripravili natančen predračun.
Spletne trgovine običajno vključujejo enostaven upravljalni vmesnik, ki vam omogoča enostavno dodajanje, urejanje in odstranjevanje izdelkov ter spremljanje naročil. Naučimo vas, kako uporabljati te funkcionalnosti, da boste lahko učinkovito upravljali svojo trgovino.
Spletne trgovine lahko podpirajo različne metode plačevanja, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, PayPalom, bančnimi prenosi in drugimi elektronskimi plačilnimi sistemi. Po vaših željah bomo integrirali najbolj primerne možnosti za vaše stranke.
Povečanje prometa in prodaje vključuje strategije, kot so SEO optimizacija, oglaševanje na družbenih omrežjih, e-poštni marketing, promocijske akcije in ustvarjanje vsebin, ki pritegnejo obiskovalce. Pomagamo vam razviti in implementirati strategije, ki bodo izboljšale vidnost vaše spletne trgovine in povečale prodajo.

Sodeluj z nami

Z veseljem bi izvedeli več o vašem projektu.

Ekipa Zenith Solutions s srcem in znanjem oblikuje spletna mesta. Naša spletna stran bo vašo dejavnost postavila v svet!

Kontakt

Kuratova ulica 40, 4000 Kranj, Slovenija

© 2024 | Vse pravice pridržane

Email

Začnimo projekt danes!

09 : 00 - 20 : 00

Vsak dan
© 2024 | Vse pravice pridržane Zenith Solutions
Email

Z veseljem bi izvedeli več o vašem projektu.

09 : 00 - 20 : 00

Vsak dan